Vision, mission og værdier

I GymDanmark skaber vi bedre bevægelse, fordi vi gør os Umage med at Udvikle, Uddanne og Understøtte – og derved bringer vi gymnastikken til højeste niveau.

 

GymDanmark VISION

Gymnastik er fundamentet for det sunde og hele menneske; fysisk, psykisk og socialt gennem hele livet. I GymDanmark udfoldes dette gennem træning, opvisnings- og konkurrence- gymnastik.

Gennem gymnastik trænes den grundlæggende motorik hos børn og unge, og for voksne giver gymnastikken mulighed for fysisk udfoldelse gennem hele livet uanset alder. Gymnastik giver den enkelte mentale redskaber, som kan bruges i mange andre sammenhænge, og gymnastik skaber fællesskaber og bånd mellem mennesker. GymDanmark tager et samfundsansvar for det hele, sunde menneske.

 

GymDanmark MISSION

Vi udvikler og understøtter gymnastikken, så alle kan få bedre bevægelse i hverdagen.

 

GymDanmark VÆRDIER

Umage
Alle i GymDanmark tager ansvar for egen udvikling og for det sociale fællesskab. At gøre sig umage betyder, at man yder sit absolut bedste sportsligt og socialt.

Udvikle
GymDanmarks foreninger er i konstant udvikling. De følger med tiden og er klar til at imødekomme nye ønsker – også inden de efterspørges. Gennem fortsat udvikling af gymnastikken og organisationen og gennem nye tiltag, er GymDanmark garant for, at gymnastikken udvikler Danmark.

Uddanne
Foreninger i GymDanmark sikrer, at alle uddannes kontinuerligt. De støtter op om den enkeltes udvikling og skaber samtidig et fundament for foreningens fortsatte virke. GymDanmark udbyder kurser af højeste niveau og sikrer, at alle udvikler deres kompetencer og får den bedst mulige uddannelse.

Understøtte
Foreningerne understøtter gennem gymnastikken det frivillige liv i lokalsamfundene. Ligeledes understøtter foreningerne GymDanmarks virke ved at tage aktivt del i forbundet. Derved kan GymDanmark sikre inddragelse af gymnastik i samfundet og understøtte eliten, foreningerne og gymnasterne, så de kan gøre deres absolut bedste.


GymDanmark STRATEGI 2017-2020, Danmark i bedre bevægelse

I Gymdanmark arbejder vi ud fra syv strategiske spor:

  • En ansvarlig økonomi
  • Mere gymnastik for pengene
  • Uddannelse
  • Gymnastik på alle niveauer
  • Gymnastik som træningsform
  • Samarbejde
  • Et stærkt brand


Den ansvarlige økonomi og mere gymnastik for pengene, er forbundets strategiske fundament. Gymnastik på alle niveauer, gymnastik som træningsform og uddannelse er vores aktivitetsbaserede strategiske spor. På tværs af disse aktivitetsspor går det strategiske samarbejde som rummer samarbejde både internt og eksternt. Og udmøntningen af samtlige initiativer sker igennem det strategiske mål om det stærke brand.

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin