Opnå gode priser og fordele hos vores partner Scandic

22. februar 2019
Om det er en forening, et hold, forældre eller udvalg, så kan I opnå gode besparelser på overnatning, møder og konferencer, hvis I booker hos Scandic gennem GymDanmark med aftalenummeret D000025337.

Foreningen, hold eller forældre har mulighed for at benytte sig af en særlig hotelaftale med Scandics hoteller i hele Danmark. Scandics aftalepriser med GymDanmark giver klart den største rabat på fredage og lørdage eller i perioder med ferier og helligdage, hvilket er et perfekt match med idrættens ‘hverdag’.

Prisgaranti på Scandic hoteller
Alle medlemmer af Gymdanmark kan ved at bruge aftalenummeret D000025337 opnå 14 procent rabat på individuelle reservationer, når der bookes på www.scandichotels.dk. Scandic har online prisgaranti på Flexprisen på www.scandichotels.dk, så du vil altid få den bedste pris på et Scandic hotelværelse, også sammenlignet med øvrige online tjenester. Morgenmad og Wifi er altid inkluderet i prisen.
 
Konkurrencedygtige priser
Scandic tilbyder gode muligheder for at 3-4 personer kan sove på værelserne, fleksible spisetider for sportsgrupper og priserne ligger på højde med vandrehjem – dvs. at de rent faktisk får hotel-fordele for vandrehjemspriser hvis de sover flere på værelserne.

Kontakt & Booking
    • Ved individuelle bookinger (1-9 personer) skal du booke via www.scandichotels.com med Jeres aftalekode D000025337 i booking kode feltet, eller du kan anvende knappen nedenfor
  Book værelse nu

 

Alt dette får I også
En stor, varieret morgenmadsbuffet er altid inkluderet i Scandics priser på overnatning. Ligeledes er trådløst internet og alle øvrige miljøafgifter også altid inkluderet i priserne. På de fleste af Scandics hoteller er parkering også inkluderet i prisen (undersøg dette ved booking).

Endnu mere rabat
Ved større arrangementer, events og stævner kan I kontakte Ole Glimo hos Scandic direkte for særtilbud. Benyt mailadresse ole.glimo@scandichotels.com
Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin